Overname van de zorgdiensten „Assisted Living Cartama“

Cartama is gelegen in het hart van de Guadalhorce-vallei nabij de Sierra de las Nieves en El Chorro.

De locatie is onverslaanbaar omdat het dicht bij vele vrijetijds- en toeristische trekpleisters ligt.

In de buurt zijn de stranden van Torremolinos en Málaga (15 km).

De luchthaven (Aeropuerto Malaga – Costa del Sol) ligt op dezelfde afstand.

Het heeft een oppervlakte van 105 km², de bevolking is 25.317 mensen. De plaats werd door Braun en Hogenberg opgenomen in de beroemde stadsatlas Civitates orbis terrarum.

Het project bestaat uit 10 volledig ingerichte appartementen, voorzien van een ingerichte keuken, volledige airconditioning en een alarmsysteem. Verder is de catering (ontbijt, lunch en diner), die in de kinderdagverblijven wordt opgenomen, hier inbegrepen. Ook de levering van niet-alcoholische dranken (water en lokale frisdranken) is verzekerd.

Elk appartement heeft een weids uitzicht, het stadscentrum en de trein en bus zijn te voet in ongeveer 5 minuten te bereiken.

Het gebouw is van binnen en van buiten modern ingericht en voorzien van hoogwaardige materialen. Het heeft een moderne lift.

Hier stel je senioren in staat om in een gezond mediterraan klimaat te leven, niet eenzaam en op slechts een paar uur vliegen van Duitsland.

Dit is

2 volledig ingerichte appartementen: woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer hier bedraagt ​​de maandelijkse huur € 580,00 (excl. Verbruikskosten zoals elektriciteit, water etc.),

6 volledig ingerichte appartementen: woonkamer, 1 slaapkamer, 1 badkamer en aparte keuken, voor een huurprijs van 910,00 € (plus verbruikskosten zoals elektriciteit, water, etc.)

2 appartementen met woonkamer, twee slaapkamers, twee badkamers en een aparte keuken voor een huurprijs van € 1.100,00 (excl. Verbruikskosten zoals elektra, water etc.)

Naast de huurkosten zijn er natuurlijk maandelijkse kosten voor 24-uurs receptie, noodoproepsysteem & basiszorg € 750,00, volpension & drank € 750,00, internet € 20,00 en schoonmaak van uw appartement € 220,00 dus de totale kosten voor de

Appartement 1 slaapkamer 1 badkamer Amerikaanse keuken   2.430.00 €

Appartement 1 slaapkamer 1 badkamer                                                  2.760,00 €

Appartement 2 slaapkamers 2 badkamers                                             2.850,00 €

wanneer bezet door een senior

Voor een tweede persoon is er een vast tarief van € 450,00 voor het noodoproepsysteem en persoonlijke verzorging van de tweede persoon en € 750,00 voor volpension en drankjes.

Indien de appartementen met twee slaapkamers worden gebruikt als seniorengemeenschap met vier senioren bedragen de kosten per persoon circa € 1665,00 en voor gebruik met twee personen circa € 2130,00 per persoon.

Met de hier geschatte maandelijkse monsterprijzen kan de toekomstige exploitant zijn ideeën natuurlijk vrijuit berekenen!

De badkamers in de appartementen worden voorzien van schuifdeuren en drempelvrije douchebakken.

Individuele persoonlijke ondersteuningsdiensten worden dan in rekening gebracht volgens de prijslijst.

Voor persoonlijke ritten voor de mantelzorgers wordt 0,40 euro per gereden kilometer in rekening gebracht.

Verder rekenen wij een eenmalige reserveringskosten van 450,00 euro per senior, deze vergoeding is verschuldigd bij inschrijving.

Wat zouden we willen doen om het leven onder palmbomen zo aangenaam mogelijk te maken voor senioren:

U laat de senioren niet alleen in het dagelijks leven, dus u kunt de senioren een zorgaanbod bieden dat individueel is afgestemd op hun wensen en behoeften.

 

De appartementen worden verhuurd door een werkmaatschappij; voor de werkmaatschappij wordt maandelijks 10% van de omzet van de zorgdiensten in rekening gebracht. U bent dus ontlast van de huurbetalingen aan de investeerder.

Er zijn twee kamers in het gebouw, 204,47 m2 en 89,03 m2. Hier wordt samen met de stad Cartama dagopvang voor ouderen gecreëerd. Hier vinden senioren dagopvang, met eten en een plek om te delen en te verzorgen.

Het leegstaande “restaurant”, het toekomstige kinderdagverblijf, verkeert in uitstekende staat, heeft een goed geoutilleerde professionele keuken, een koelcel en ook het restaurantgedeelte is voorzien van voldoende “toonbankruimte” met passende koel- en designmogelijkheden.

Ook een drempelvrij toilet, een persoonlijk toilet en voldoende bergruimte zijn hier aanwezig.

Om ouderen de dagopvang de mogelijkheid te geven tot retraite en om uit te rusten is er deze mogelijkheid in één kamer. Om ook hier de hoogst mogelijke veiligheid te bieden, wordt deze ontspanningsruimte met video bewaakt.

Voor de twee aparte kamers is een huurprijs van € 2.000, – per maand verschuldigd aan de werkmaatschappij.

De receptie is aangesloten op een kantoorgedeelte en er is ook een drempelvrij toilet in de foyer.

In de onderbouw bevindt zich een ondergrondse parkeergarage met ca. 50 parkeerplaatsen, met goede toegang, een technische ruimte en bergingen.

De ondergrondse parking is ideaal voor een herinrichting en daarmee voor een verdere uitbreiding van het aanbod.

Het is ook een goed idee om de bediening van de keuken te gebruiken om voor ouderen te zorgen, om zo een „maaltijd op wielen“ -aanbieding aan te bieden voor de Cartama-kamer.

Hier is het zinvol om een ​​aanvullende ambulante zorg op te zetten.

In de bijlage vindt u foto’s van de woning en ons overzicht van onze diensten.

Voor het regelen van het overnemen van zorg brengen wij een bemiddelingsvergoeding in rekening conform bijgevoegde overeenkomst.

Kijk ook eens op onze website www.seniorenwg.net

jouw team

„Apoyo para personas mayores“ –

Uw zorg voor ouderen aan de kust van Spanje